Potočná 248/14, Skalica

+421 904 009 276

info@seapoint.sk
Zuzana Stehlíková
Cestovateľka

„Život je príliš krátky na to, aby sme sedeli doma a nechali si ujsť všetky krásy našej planéty.“

Kedysi bolo nepredstaviteľné dovolenkovať viac ako raz do roka, dnes sa dokážete jeden deň prechádzať po Veľkom čínskom múre a druhý si užívať na karibskej pláži.

Cestovanie nás učí. Učí nás počúvať, tolerovať a prispôsobiť sa, opätovať úsmevy ľudí, nechať odpočinúť myseľ a napokon, vážiť si domov.

Prvý krát som okúsila prácu v cestovnom ruchu v 19tich počas stáže na gréckom Rodose a tam vzniklo silné puto, ktoré ma k tejto krajine priťahuje dodnes. Nasledovala delegatúra na Zakynthose, ktorý zostal mojou srdcovkou, hoci som navštívila omnoho exotickejšie kúty sveta. Pracovala som v jednej z najlepších cestovných kancelárií na Slovensku, vďaka ktorej som precestovala množstvo úchvatných krajín a naviazala nie len partnerské vzťahy, ale aj priateľstvá, ktoré trvajú dodnes. Cestovanie pre mňa znamená skúsenosť, vášeň, závislosť. Rada by som vám ukázala kúsok toho, čo môžete zažiť, ak sa odhodláte zahodiť predsudky o cudzích krajinách a dôverovať tomu, že na každej ceste vás čakajú vždy nové jedinečné zážitky. Lebo tie vám zostanú navždy…

REFERENCIE